Soğan Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kilo soğan
3 karanfil
10 su bardağı et suyu
1 çorba kaşığı un
3 yemek kaşığı margarin
1 tatlı kaşığı kekik
10 adet çekilmemiş tane karabiber
5 dal maydanoz
8 kaşık rendelenmiş kaşar peyniri




HAZIRLANIŞI

Soğanları temizledikten sonra, bunları zar haline doğrayın ve bir tavada eritmiş olduğunuz yağda bunları kavurun. Unu serpiştirin ve bir kez karıştırdıktan sonra tuzunu, et suyunu ve tüm baharatları bu karışımın içine atın. Orta ateşte 30 dk. pişirin. Çorbanın kıvamı gelince servis kasesine boşaltın, kaşar peynirini ekleyin ve sıcak olarak servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Soğan Çorbası tarifi, Soğan Çorbası nasıl hazırlanır, Soğan Çorbası nasıl yapılır, Soğan Çorbası yemek tarifi, Soğan Çorbası yapılışı