Antep Ezmesi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

6 adet domates (soyulmuş, çekirdekleri çıkartılmış)
1 çorba kaşığı acı biber salçası
2 adet soğan
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı acı pul biber
tuz
1 çorba kaşığı nar ekşisi
1/2 limon
1 çay bardağı zeytinyağı




HAZIRLANIŞI

Soğanları rendeleyin, maydanozu yıkayıp çok ince kıyın; diğer malzemelerle beraber hepsini bir kap içinde karıştırın.

Anahtar Kelimeler: Antep Ezmesi tarifi, Antep Ezmesi nasıl hazırlanır, Antep Ezmesi nasıl yapılır, Antep Ezmesi yemek tarifi, Antep Ezmesi yapılışı