Bira Salçalı Biftek

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

600gr biftek
6adet soğan
1şişe bira
un
1kaşık salça
margarin
4 çay bardağı su




HAZIRLANIŞI

Biftekleri margarinde 2dk kadar kızartıp ayrı bir tencereye koyunuz. Başka bir tavaya bir kaşık margarin koyup doğradığınız soğanı 3-4dk kavurunuz. (Piyaz soğanı gibi doğrayınız) Üzerine 1kaşık salçayı sulandırarak dökünüz. Bunları bifteklerin üzerine boşaltınız. Şişe birayı ayrı bir kapta 1kaşık un, tuz ve 4 çay bardağı su ile karıştırarak yine bifteğin üzerine dökünüz. Salçalı bifteği 2 saat kadar kısık ateşte pişirdikten sonra yemeğiniz servise hazır olacaktır.

Anahtar Kelimeler: Bira Salçalı Biftek tarifi, Bira Salçalı Biftek nasıl hazırlanır, Bira Salçalı Biftek nasıl yapılır, Bira Salçalı Biftek yemek tarifi, Bira Salçalı Biftek yapılışı