Jambonlu Kanepe

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

6 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı hardal
6 adet kornişon
6 dilim jambon
60 gr tereyağ




HAZIRLANIŞI

Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın. Sonra hardal katıp iyice yedirin. Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün. Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine yerleştirin. Kornişonları halka halka doğrayıp jambonların üzerine yerleştirildikten sonra kanapeleri servis tabağına yerleştirip, servis yapın.

Anahtar Kelimeler: Jambonlu Kanepe tarifi, Jambonlu Kanepe nasıl hazırlanır, Jambonlu Kanepe nasıl yapılır, Jambonlu Kanepe yemek tarifi, Jambonlu Kanepe yapılışı