İNCİR TATLISI
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
3 YUMURTA
3Y KASIGI UN TEPELEME
1 K.TOZU
1SU BARDAGINDAN 1PARMAK EKSIK TOZSEKER
1 SU BARDAGI CEVIZ
10 ADET INCIR(KUP KUP DOGRA 2-3SAAT ISLAT SUZ)
USTU.için
1KG SUT
2YK UN
2YK MISIR NISASTASI
1SU BARDAGINDAN 1PRMAK AZ TOZSEKER
KREM ŞANTİ(1 POŞETİN YARISI)
1/2 SU BARDAĞI SÜT
HAZIRLANIŞI
3 YUMURTA
3Y KASIGI UN TEPELEME
1 K.TOZU
1SU BARDAGINDAN 1PARMAK EKSIK TOZSEKER
1 SU BARDAGI CEVIZ
10 ADET INCIR(KUP KUP DOGRA 2-3SAAT ISLAT SUZ)
SEKERLE YUMURTAYI IYICE CIRP SONRA UN KTOZU EKLECIRP.CEVIZ VE INCIRI KAT KASIKLA KARISTIR.BORCAMI YAGLA DOK.BORCAM BENIM FIRINA BUYUK KARE TIRTIRLI GIMEDIGI ICIN BUYUK NORMAL KAREDE YAPIYORUM.AMA ESASI BUYUK TIRTIRLI DIKDORTGEN.OLCULER AYNI.DOK VE 170CDE FIRINDA PISIR.SOGUT
USTU.
1KG SUT
2YK UN
2YK MISIR NISASTASI
1SU BARDAGINDAN 1PRMAK AZ TOZSEKER
KARISTIR PISIR SOGUT
SONRA
1/2 KREMSANTIYI(1 POSETIN YARISI)
1/2 S.BARDAGI SUT ILE AC
YAPTIGIN KREMAYA KAT.
DIKKAT KREMA IYICE SOGUYACAK
SOGUYAN KEKIN USTUNE BUNU DOK BUZDOLABINDA IYICE SOGUT
AFIYET OLSUN
AYLA OSMANOĞLU