Kış Türlüsü

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr kuşbaşı et
2adet pırasa
3adet havuç
2adet domates
4adet patates
2adet soğan
100gr bamya
50gr margarin
2diş sarımsak
1kaşık salça
su
tuz




HAZIRLANIŞI

Bütün sebzeleri yıkayıp doğrayın.(bamya doğranmayacak) Bir tencere içinde margarini eritin soğan ve sarımsağı kavurun. Eti ekleyip suyunu çekene kadar kavurun. Salçayı sulandırdıktan sonra etlerin üzerine dökün, kaynasın. Ardından patates dışındaki bütün sebzeleri ete katıp karıştırın. Sebzeler hafif öldükten sonra suyunu ve tuzunu ayarlayın. Orta ısıda sebzeler pişsin ardından patatesini ilave edin, 20dk daha kaynatın. Ilınınca servise sunun. (isterseniz 1adet kereviz de katabilirsiniz)

Anahtar Kelimeler: Kış Türlüsü tarifi, Kış Türlüsü nasıl hazırlanır, Kış Türlüsü nasıl yapılır, Kış Türlüsü yemek tarifi, Kış Türlüsü yapılışı