Çalı Fasulyesi
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 kg. çalı fasulyesi
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet kuru soğan
1 adet domates
6 adet kesme şeker
Tuz
HAZIRLANIŞI
Fasulyeleri yıkayıp, kenarlarını alın. Her birini uzunlamasına ikiye bölün. Soğanı halkalar halinde doğradıktan sonra düz bir tencereye dizin. Domatesi de dilimleyip tencereye alın. Üzerlerine fasulyeleri koyun. Tuzunu, şekerini atın.
Zeytinyağını gezdirin. Üzerini kapatacak kadar su katın. Kısık ateşte 60 dakika pişirin. Ters çevirerek servis tabağına alın.
Anahtar Kelimeler: Çalı Fasulyesi tarifi, Çalı Fasulyesi nasıl hazırlanır, Çalı Fasulyesi nasıl yapılır, Çalı Fasulyesi yemek tarifi, Çalı Fasulyesi yapılışı