Izgarada Tavuk Budu

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

8-10 adet tavuk budu
4 yemek kaşığı ketçap
2 yemek kaşığı Worcestershire sosu
1/2 küçük soğan, iyice doğranmış
25 gr şeker
1 yemek kaşığı limon suyu
Tuz
Tatlı kırmızı biber




HAZIRLANIŞI

Öncelikle bir kapta ketçap, Worcestershire sos, soğan, şeker ve limon suyunu karıştırın. İçine kırmızıbiber ve tuz serpin. Butları hazırlamış olduğunuz sosa bulayın. Butları sos içinde buzdolabında 1gün dinlendirin.

Mangalı ısıtın. Butları 15-20 dakika çift taraflı pişirin.

Anahtar Kelimeler: Izgarada Tavuk Budu tarifi, Izgarada Tavuk Budu nasıl hazırlanır, Izgarada Tavuk Budu nasıl yapılır, Izgarada Tavuk Budu yemek tarifi, Izgarada Tavuk Budu yapılışı