Etli Türlü
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
250 gr dana kuşbaşı
1 soğan
4-5 diş sarımsak
1 patates
1 pırasa
1 kereviz
1 biber
1 patlıcan
1 havuç
2 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı margarin
su
tuz
HAZIRLANIŞI
Bir tencerede yağ eriterek eti kavurun. Bir yandan sebzeleri doğrayarak hazır edin. Sonra tencereye soğan ve salça ekleyin, kavurmaya devam edin. Ardından sırasıyla havuç, pırasa, patates, kereviz ve diğer malzemeleri katıp kavurun. Üzerlerine çıkmayacak kadar su ilave edin, tuzunu ayarlayın ve pişmeye bırakın.
Anahtar Kelimeler: Etli Türlü tarifi, Etli Türlü nasıl hazırlanır, Etli Türlü nasıl yapılır, Etli Türlü yemek tarifi, Etli Türlü yapılışı