Lokumlu Kurabiye
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 kg fıstıklı lokum
125 gr margarin
1 kutu krema
pura şekeri
un
HAZIRLANIŞI
Margarin, krema ve un ile kulak memesi kıvamında bir hamur hazırlayın. Hazırladığınız hamuru ikiye bölüp, orta kalınlıkta açın. Açılmış hamurlardan birinin üzerine lokumları dizin ve üzerine diğer hamuru kapatın. Bir bardağın ağzı ile ufak ufak kesin. Önceden ısıttığınız fırında 15 dakika pişirin. Pudra şekerine bulayıp, servis yapın.
AFIYET OLSUN!
Anahtar Kelimeler: Lokumlu Kurabiye tarifi, Lokumlu Kurabiye nasıl hazırlanır, Lokumlu Kurabiye nasıl yapılır, Lokumlu Kurabiye yemek tarifi, Lokumlu Kurabiye yapılışı