Muhasebeci Tatlısı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 yumurta
2 su bardağı un
1/2 su bardağı süt
1/2 su bardağı şeker
1/2 su bardağı fındık
2 yemek kaşığı margarin
kızartmak için sıvıyağ
üstü için pudra şekeri




HAZIRLANIŞI

Una, yumurtayı, sütü, şekeri, fındığı, bir tutam tuzu, margarini ekleyin.Ele yapışacak hamur olana dek yoğurun. Üstünü örtüp 30 dakika dinlendirin. Masayı ve hamurun üstünü unlayıp hamur yarım parmak kalınlığında oluncaya kadar açınız.Küçük üçgenler halinde kesip kızgın yağda kızartın. Üzerine pudra şekeri serpin.

AFIYET OLSUN!

Ayfer Eyüboğlu' na teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Muhasebeci Tatlısı tarifi, Muhasebeci Tatlısı nasıl hazırlanır, Muhasebeci Tatlısı nasıl yapılır, Muhasebeci Tatlısı yemek tarifi, Muhasebeci Tatlısı yapılışı