Muzlu Acıbademli Dondurma

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

8 adet acıbadem kurabiyesi
2 paket krem şanti
2 çay bardağı süt
750 gr muz

Sos malzemesi

60 gr. margarin, eritilmiş
4 kaşık pudra şekeri
2 adet yumurta
4 kaşık kakao
6 kaşık su




HAZIRLANIŞI

Kurabiyeleri ufalayın, muzları ufak parçalara ayırın. 2 su bardağı sütle koyu bir krem şanti hazırlayın ve tümünü karıştırıp, tepsi içine serdiğiniz folyoya yayın. Buzdolabında dondurun. Donduğunda teryüz edip, üzerine mikserde çırtığınız sosu dökün.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Muzlu Acıbademli Dondurma tarifi, Muzlu Acıbademli Dondurma nasıl hazırlanır, Muzlu Acıbademli Dondurma nasıl yapılır, Muzlu Acıbademli Dondurma yemek tarifi, Muzlu Acıbademli Dondurma yapılışı