Muzlu Acıbademli Dondurma
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
8 adet acıbadem kurabiyesi
2 paket krem şanti
2 çay bardağı süt
750 gr muz
Sos malzemesi
60 gr. margarin, eritilmiş
4 kaşık pudra şekeri
2 adet yumurta
4 kaşık kakao
6 kaşık su
HAZIRLANIŞI
Kurabiyeleri ufalayın, muzları ufak parçalara ayırın. 2 su bardağı sütle koyu bir krem şanti hazırlayın ve tümünü karıştırıp, tepsi içine serdiğiniz folyoya yayın. Buzdolabında dondurun. Donduğunda teryüz edip, üzerine mikserde çırtığınız sosu dökün.
AFIYET OLSUN!
Anahtar Kelimeler: Muzlu Acıbademli Dondurma tarifi, Muzlu Acıbademli Dondurma nasıl hazırlanır, Muzlu Acıbademli Dondurma nasıl yapılır, Muzlu Acıbademli Dondurma yemek tarifi, Muzlu Acıbademli Dondurma yapılışı