Kabak Garnitürü

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4adet kabak
2kaşık tereyağı
1damla soda
karabiber
tuz




HAZIRLANIŞI

Kabakların dışını inceden kazıyıp iki ucunu da kesin. Yıkadıktan sonra uzunlamasına dört eşit parçaya kesin. Bir tencerede su kaynatıp az tuz ve sodayı karıştırın, kabakları bu suyun içinde haşlayın. Yumuşayan kabakları sudan çıkartın, ılındıkları vakit örselemeden tereyağı içinde sote edin ve et yemeğinin yanında servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Kabak Garnitürü tarifi, Kabak Garnitürü nasıl hazırlanır, Kabak Garnitürü nasıl yapılır, Kabak Garnitürü yemek tarifi, Kabak Garnitürü yapılışı