Etli Makarna
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: İtalyan Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
500gr makarna
250gr sığır eti
40gr margarin
3kaşık sıvıyağ
1adet soğan
3adet domates
4bardak et suyu
su
tuz
HAZIRLANIŞI
Eti kuşbaşı doğrayarak margarinle kavurun, et suyunu salıp çekince de kıyılmış soğanı katın. Soğan ölünce kabuksuz doğradığınız domatesi katın, salçalaşınca et suyu ekleyin. kapağını kapatarak 3saat kaynatın. Etler yumuşayınca makarnayı usulüne göre pişirin suyunu süzerek eti üzerine dökün. Sıcak olarak servis edin.
Anahtar Kelimeler: Etli Makarna tarifi, Etli Makarna nasıl hazırlanır, Etli Makarna nasıl yapılır, Etli Makarna yemek tarifi, Etli Makarna yapılışı