Yayın Balığı Haşlaması
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg yayın balığı
2adet soğan
1adet havuç
2adet kereviz
1adet limon
1damla sirke
8bardak su tuz
HAZIRLANIŞI
Balığı temizleyip parçalara bölerek iyice yıkayın. Sebzeleri de iri iri doğrayarak hazır edin. Bir tencere içine suyu ve sebzeleri alıp sirkeyi, limonu, tuzu katın, orta ateşte kaynatarak sıcak olarak servis edin.
Anahtar Kelimeler: Yayın Balığı Haşlaması tarifi, Yayın Balığı Haşlaması nasıl hazırlanır, Yayın Balığı Haşlaması nasıl yapılır, Yayın Balığı Haşlaması yemek tarifi, Yayın Balığı Haşlaması yapılışı