Hamsi Buğulama
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg hamsi
½ bardak sıvıyağ
2adet soğan
1adet limon
maydanoz
tuz
karabiber
HAZIRLANIŞI
Balıkları ayıklayıp yıkayın tuz ve biber serpip az yağa bulayın ve tepsiye dizin. Üzerlerine halka şeklinde doğradığınız soğanları ve limonu, kıydığınız maydanozu ekleyin. Kalan yağı da gezdirin, kapağını kapatarak 170derecede 15dk kadar pişirin. Sıcak olarak servis edin.
Anahtar Kelimeler: Hamsi Buğulama tarifi, Hamsi Buğulama nasıl hazırlanır, Hamsi Buğulama nasıl yapılır, Hamsi Buğulama yemek tarifi, Hamsi Buğulama yapılışı