Barbunya Balığı Buğulaması
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg barbunya balığı
6adet domates
2adet soğan
1adet limon
½ bardak zeytinyağı
maydanoz
4adet defneyaprağı
tuz
HAZIRLANIŞI
Balıkları temizleyip yıkayın ve geniş bir tepsiye dizin. Üzerine sebzeleri doğrayın; yağ ve tuzu ekleyin; maydanozu serpip defneyapraklarını yerleştirin. Üzerine yağlı kağıt kapatın, onun da üzerine kapağını kapatın ister fırında ister ocak üzerinde pişirin. Limon dilimleriyle servis edin.
Anahtar Kelimeler: Barbunya Balığı Buğulaması tarifi, Barbunya Balığı Buğulaması nasıl hazırlanır, Barbunya Balığı Buğulaması nasıl yapılır, Barbunya Balığı Buğulaması yemek tarifi, Barbunya Balığı Buğulaması yapılışı