Barbunya Balığı Buğulaması

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg barbunya balığı
6adet domates
2adet soğan
1adet limon
½ bardak zeytinyağı
maydanoz
4adet defneyaprağı
tuz




HAZIRLANIŞI

Balıkları temizleyip yıkayın ve geniş bir tepsiye dizin. Üzerine sebzeleri doğrayın; yağ ve tuzu ekleyin; maydanozu serpip defneyapraklarını yerleştirin. Üzerine yağlı kağıt kapatın, onun da üzerine kapağını kapatın ister fırında ister ocak üzerinde pişirin. Limon dilimleriyle servis edin.

Anahtar Kelimeler: Barbunya Balığı Buğulaması tarifi, Barbunya Balığı Buğulaması nasıl hazırlanır, Barbunya Balığı Buğulaması nasıl yapılır, Barbunya Balığı Buğulaması yemek tarifi, Barbunya Balığı Buğulaması yapılışı