İskorpit Haşlaması

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

8adet iskorpit
2adet kereviz
1adet soğan
1adet domates
5bardak su
tuz




HAZIRLANIŞI

Sebzeleri doğrayın, domatesi ise rende yapın. Balıkları temizleyip yıkayın ve bir tencereye alın. Üzerine rende domatesi bulayın. Sebzeleri yerleştirin, suyunu tuzunu ayarlayarak orta ateşte haşlayın. Suyunu 1parmak kalacak şekilde çeksin.

Anahtar Kelimeler: İskorpit Haşlaması tarifi, İskorpit Haşlaması nasıl hazırlanır, İskorpit Haşlaması nasıl yapılır, İskorpit Haşlaması yemek tarifi, İskorpit Haşlaması yapılışı