Kırlangıç Haşlaması

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2adet kırlangıç balığı
4dal taze soğan
1adet havuç
2adet domates
1adet kereviz
2adet patates
1bardak beyaz şarap
1bardak zeytinyağı
maydanoz
tuz
karabiber




HAZIRLANIŞI

Bütün sebzeleri doğrayarak hazır edin. Bunları derin bir tencerede bol suda haşlayın; sebzeler yumuşadığında delikli kepçe kullanarak sebzeleri ayırın ve robotta çektirin püre olsunlar. Balıkları temizleyip yıkayın, sebzeleri haşladığınız suda balıkları da haşlayın. Balıkları tencereye koyduğunuz vakit şarabı ve püreyi de ilave edin, o şekil haşlamaya devam edin. Soğuk olarak servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Kırlangıç Haşlaması tarifi, Kırlangıç Haşlaması nasıl hazırlanır, Kırlangıç Haşlaması nasıl yapılır, Kırlangıç Haşlaması yemek tarifi, Kırlangıç Haşlaması yapılışı