Mayonezli Levrek

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

6adet levrek
8bardak su
mayonez
maydanoz
tuz
kırmızıbiber




HAZIRLANIŞI

Balıkları temizleyip yıkayın ve tuzlu su içinde haşlayın. Balıklar yumuşayınca da su süzüp soğumaya bırakın. Maydanozu kıyın, bir kapta mayonez ile karıştırın. Kırmızıbiber serpin. Bu sosu ılınan balıkların üzerine bulayıp servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Mayonezli Levrek tarifi, Mayonezli Levrek nasıl hazırlanır, Mayonezli Levrek nasıl yapılır, Mayonezli Levrek yemek tarifi, Mayonezli Levrek yapılışı