Tavuk salatası
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2 adet tavuk göğsü
2 yemek kaşığı mayonez
2 kase yoğurt
2-3 diş sarımsak
8-9 adet küp doğranmış kornişon turşusu
8-9 adet ince doğranmış taze soğan
1 demet dereotu
tuz
HAZIRLANIŞI
Tavukları haşlayın ve ince ince didin. Soğuduktan sonra önce sebzeleri daha sonra da sarımsak ilave edilmiş mayonez ve yoğurt ilave edin. Yemeklerin yanında harika bir garnitür olarak servis yapabilirsiniz.
AFİYET OLSUN !
Esma Yörük'e teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Tavuk salatası tarifi, Tavuk salatası nasıl hazırlanır, Tavuk salatası nasıl yapılır, Tavuk salatası yemek tarifi, Tavuk salatası yapılışı