Hindistan Cevizli Kadayıf

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

16adet yassı kadayıf
8adet yumurta
1bardak sıvıyağ
1bardak Hindistan cevizi

Şerbeti 4bardak şekeri 2bardak su ile kaynatın




HAZIRLANIŞI

Yumurtaları bir kap içinde çırpın, bir tava içinde de yağı kızdırın. Yassı kadayıfları önce yumurtaya bulayıp ardından yağda kızartın ve soğuk şerbet içinde bekletin. Şerbeti çektiklerinde Hindistan cevizi serpip servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Hindistan Cevizli Kadayıf tarifi, Hindistan Cevizli Kadayıf nasıl hazırlanır, Hindistan Cevizli Kadayıf nasıl yapılır, Hindistan Cevizli Kadayıf yemek tarifi, Hindistan Cevizli Kadayıf yapılışı