Armut Tatlısı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4adet armut
1bardak süt
1bardak üzüm
½ bardak krema




HAZIRLANIŞI

Armutları fazla ezmeden hafif haşlayın. Boylamasına ikiye bölün, çekirdek yataklarını temizleyin. Armutları servis tabağına alın, kesik kısımları üstte olmalı. Süt ve kremayı çırpın bu karışımı armutlara bulayıp taze üzüm serpin. Servis için hazırdır.

Anahtar Kelimeler: Armut Tatlısı tarifi, Armut Tatlısı nasıl hazırlanır, Armut Tatlısı nasıl yapılır, Armut Tatlısı yemek tarifi, Armut Tatlısı yapılışı