Dondurulmuş Çilek Tatlısı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

3adet yumurta akı
3kaşık toz şeker
2kaşık pudra şekeri
1bardak krema
½ limon suyu
1çay bardağı çilek likörü
½ kg çilek




HAZIRLANIŞI

Krema ile pudra şekerini çırpın; yumurta aklarını da toz şeker ile. Ardından bunları birbirine katın. Buraya limon suyunu ve likörü ekleyin. Çilekleri de sulu bir pelte haline getirin, karışıma ilave edin. Bunları buzdolabı kalıplarına pay edin ve dondurup servis edin.

Anahtar Kelimeler: Dondurulmuş Çilek Tatlısı tarifi, Dondurulmuş Çilek Tatlısı nasıl hazırlanır, Dondurulmuş Çilek Tatlısı nasıl yapılır, Dondurulmuş Çilek Tatlısı yemek tarifi, Dondurulmuş Çilek Tatlısı yapılışı