Yemişli Kek
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1bardak un 
1bardak pudra şekeri 
3adet yumurta akı 
3adet yumurta 
4kaşık tereyağı 
1fincan kuru üzüm 
1fincan antep fıstığı 
3kaşık badem içi 
5adet kuru kayısı 
2çay kaşığı karbonat
HAZIRLANIŞI
Kayısıları haşlayarak suyunu süzün ve yemişlerin hepsini bir kapta toplayın. Tereyağını eritin, pudra şekeri ile beraber 10dk çırpın; koyulaşınca yumurtaları, karbonatı ve unu ilave edip karıştırmaya devam edin. En sona yemişleri katıp yağlanmış kalıba aktarın 170derecede pişirip soğuk olarak servis edin.
					Anahtar Kelimeler: Yemişli Kek tarifi, Yemişli Kek nasıl hazırlanır, Yemişli Kek nasıl yapılır, Yemişli Kek yemek tarifi, Yemişli Kek yapılışı