Izgara Kılıç Balığı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 çorba kaşığı beyaz sirke
1 çorba kaşığı şeker
1 küp küp doğranmış kırmızı soğan
2.5 çorba kaşığı zeytinyağı
2 dal kıyılmış nane
2 kılıç balığı filetosu
2 salatalık (doğranmış)

2 kişilik




HAZIRLANIŞI

Salatalık, soğan, nane, sirke, 1 kaşık zeytinyağı ve şekeri iyice karıştırın. Tuzlayıp biberleyin. Balığı kalan zeytinyağı ile iyice yağlayın. Mangalda veya fırının ızgarasında her tarafını 5'er dakika pişirin. Tabaklara alıp naneli salata ile servis edin.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Izgara Kılıç Balığı tarifi, Izgara Kılıç Balığı nasıl hazırlanır, Izgara Kılıç Balığı nasıl yapılır, Izgara Kılıç Balığı yemek tarifi, Izgara Kılıç Balığı yapılışı