Paça Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

12adet paça
12bardak su
½ kaşık zeytinyağı
2adet limon




HAZIRLANIŞI

Paçaları tütsüleyip iyice temizleyin. Bir tencereye suyu koyun, paçaları buraya alın, yağı katın. Tuzunu ayarlayıp ½ limon sıkın ve hızlı ateşte kaynatın. Üzerinde biriken köpüğü ayırın. (köpüğü devamlı ayırmanız lazım hepsi bitince ocağı kısabilirsiniz) Köpüklenmesi bitince altını kısın, kalan limonu sıkın ve bu şekil 8saat daha kaynatın.

Anahtar Kelimeler: Paça Çorbası tarifi, Paça Çorbası nasıl hazırlanır, Paça Çorbası nasıl yapılır, Paça Çorbası yemek tarifi, Paça Çorbası yapılışı