Kuzu Ciğeri Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet kuzu ciğeri
1,5kaşık margarin
3adet domates
1demet taze soğan
1çay bardağı arpa şehriye
1demet dereotu
3demet kuzu kulağı
tuz




HAZIRLANIŞI

Ciğeri temizleyip kibrit çöpü büyüklüğünde doğrayın. Diğer sebzeleri de doğrayarak hazır edin. Yağı tencerede eritin domates ve ciğeri kavurun. Baharatını, dereotunu ekleyip 12bardak su ilave edin, kaynasın. Su kaynayınca şehriyeyi katıp ocağı kısın. Kısık ateşte pişsinler.

Anahtar Kelimeler: Kuzu Ciğeri Çorbası tarifi, Kuzu Ciğeri Çorbası nasıl hazırlanır, Kuzu Ciğeri Çorbası nasıl yapılır, Kuzu Ciğeri Çorbası yemek tarifi, Kuzu Ciğeri Çorbası yapılışı