İngiliz Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

120adet pilakilik midye
3adet patates
2adet soğan
150gr füme pançeta
¼lt krema
3kaşık zeytinyağı
4bardak et suyu




HAZIRLANIŞI

Yağı bir tencerede kızdırın soğanı ve füme pançetaları kavurun. Rengi dönünce patatesleri ekleyin ve 3dk daha kavurun ardından et suyunu dökün, kaynamaya bırakın. Ardından kremayı ve temizlenmiş midyeleri tencereye ekleyin 10dk daha kaynatın. Tuz katmanıza gerek yoktur. Midyelerde pişince ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.

Anahtar Kelimeler: İngiliz Çorbası tarifi, İngiliz Çorbası nasıl hazırlanır, İngiliz Çorbası nasıl yapılır, İngiliz Çorbası yemek tarifi, İngiliz Çorbası yapılışı