Bisküvi Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

6bardak tavuk suyu
2adet yumurta
½ bardak un
1kaşık tereyağı
tuz




HAZIRLANIŞI

Yumurta akları ile sarılarını ayrı kaselerde çırpın; sarılarını çırptığınız yere unu ekleyerek çırpmaya devam edin. Kar ettiğiniz beyazı da buraya ekleyip tekrar karıştırın. Bu karışımı yağlanmış kalıba aktarın 170derecede pişirin. Soğuduğu vakit minik parçalara ayırın ve servis kasesine koyun. Üzerine de sıcak tavuk suyunu dökün. Bisküviler suyu çekince servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Bisküvi Çorbası tarifi, Bisküvi Çorbası nasıl hazırlanır, Bisküvi Çorbası nasıl yapılır, Bisküvi Çorbası yemek tarifi, Bisküvi Çorbası yapılışı