Anibal Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Fransız Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kaşık margarin
2adet domates
1adet soğan
2adet patates
2adet havuç
200gr ıspanak
35gr füme pançeta
1diş sarımsak
1kaşık kırmızı şarap
6bardak ılık su
tuz
biber




HAZIRLANIŞI

Bütün sebzeleri minik minik doğrayarak hazır edin. Yağı tencerede eritin soğan, sarımsak ve pançetayı biraz kavurun. Ardından kibrit çöpü şeklindeki havuçları, yıkanmış ıspanağı katın; domatesi katın 5dk daha kavurduktan sonra şarabı ve ılık suyu ilave edin. 30dk kaynatın ve patatesleri ekleyin pişsin. Tuzunu biberini ayarlayarak ocaktan alın.

Anahtar Kelimeler: Anibal Çorbası tarifi, Anibal Çorbası nasıl hazırlanır, Anibal Çorbası nasıl yapılır, Anibal Çorbası yemek tarifi, Anibal Çorbası yapılışı