Limonata I

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

6 adet limon
5 su bardağı kaynar su
1 su bardağı toz şeker




HAZIRLANIŞI

Limonların suyunu sıkın ve kabuklarını rendeleyin. Limon kabuğu rendesi ve 1 su bardağı toz şekeri bir sürahiye koyup, üzerine kanar suyu boşaltın, şeker eriyene dek karıştırın. Sürahiyi yaklaşık 2 - 2.5 saat kadar, soğuması için buzdolabında bekletin. Daha sonra limon suyunu ince bir tülbent ile süzüp, sürahiye boşaltın ve soğuk olarak servis yapın.

AFIYET OLSUN !

Anahtar Kelimeler: Limonata I tarifi, Limonata I nasıl hazırlanır, Limonata I nasıl yapılır, Limonata I yemek tarifi, Limonata I yapılışı