Domatesli Kılıç Balığı
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
750gr kılıç balığı
4adet domates
1,5fincan zeytinyağı
½ bardak su
tuz
HAZIRLANIŞI
Domateslerin kabuklarını soyup doğrayın, zeytinyağında pişirin. Balığın derisini çıkarıp dilimlere bölün; et ve suyu domateslerin bulunduğu tencereye aktarın. Kapağını kapatıp 20dk pişirin, soğuduğu vakit servis edin.
Anahtar Kelimeler: Domatesli Kılıç Balığı tarifi, Domatesli Kılıç Balığı nasıl hazırlanır, Domatesli Kılıç Balığı nasıl yapılır, Domatesli Kılıç Balığı yemek tarifi, Domatesli Kılıç Balığı yapılışı