Domatesli Kılıç Balığı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

750gr kılıç balığı
4adet domates
1,5fincan zeytinyağı
½ bardak su
tuz




HAZIRLANIŞI

Domateslerin kabuklarını soyup doğrayın, zeytinyağında pişirin. Balığın derisini çıkarıp dilimlere bölün; et ve suyu domateslerin bulunduğu tencereye aktarın. Kapağını kapatıp 20dk pişirin, soğuduğu vakit servis edin.

Anahtar Kelimeler: Domatesli Kılıç Balığı tarifi, Domatesli Kılıç Balığı nasıl hazırlanır, Domatesli Kılıç Balığı nasıl yapılır, Domatesli Kılıç Balığı yemek tarifi, Domatesli Kılıç Balığı yapılışı