Pisi Balığı Tavası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

5adet pisi balığı
1bardak zeytinyağı
½ bardak un
2adet limon
maydanoz
tuz




HAZIRLANIŞI

Temizlenmiş ve yüzgeçleri kesilmiş balıkları una bulayarak kızgın yağda kızartın, fazla yağını peçeteye çektirin. Limon sıkarak maydanoz ile süsleyerek servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Pisi Balığı Tavası tarifi, Pisi Balığı Tavası nasıl hazırlanır, Pisi Balığı Tavası nasıl yapılır, Pisi Balığı Tavası yemek tarifi, Pisi Balığı Tavası yapılışı