Çömlek Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kuzu eti
150gr arpacık soğanı
50gr bamya
150gr taze fasulye
2adet patates
1adet patlıcan
2adet havuç
2adet domates
2adet dolmalık biber
60gr margarin
2kaşık sıvıyağ
¾ bardak ılık su
tuz




HAZIRLANIŞI

Bütün sebzeleri doğrayarak hazır edin, eti kuşbaşı doğrayın. Soğanları soyup bütün olarak kullanın. Hepsini güveç tenceresi içine yerleştirin. Yağları katın, suyunu, tuzunu ayarlayın ve kapağını kapatın. Orta ısıda 1,5saat pişirip ateşten indirin ve sıcak olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Çömlek Kebabı tarifi, Çömlek Kebabı nasıl hazırlanır, Çömlek Kebabı nasıl yapılır, Çömlek Kebabı yemek tarifi, Çömlek Kebabı yapılışı