İslim Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kuzu eti
3adet soğan
3adet domates
3adet patlıcan
4adet dolmalık biber
50gr margarin
2kaşık sıvıyağ
tuz




HAZIRLANIŞI

Bütün sebzeleri doğrayarak hazır edin. Domatesi halka şeklinde doğrayın, soğanları 4’e bölün. Bunları et ile beraber tencereye koyun, sıvıyağ ve margarini ekleyin suyunu tuzunu ayarlayın, kapağını kapatın. Kapağın çevresini de hamur ile sıvayın buhar çıkmasın. Tencereyi ocağa alıp önce harlı ateşte ardından kısık ateşe geçerek 2saat pişirin.

Anahtar Kelimeler: İslim Kebabı tarifi, İslim Kebabı nasıl hazırlanır, İslim Kebabı nasıl yapılır, İslim Kebabı yemek tarifi, İslim Kebabı yapılışı