Çoban Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg koyun eti
4adet sarı patates
250gr arpacık soğan
2adet domates
5diş sarımsak
1demet dereotu
2kaşık sıvıyağ
2kaşık margarin
2bardak su
tuz




HAZIRLANIŞI

Bir tencerede yağları kızdırın, bütün soğanları, sarımsakları eti ve kabuksuz doğradığınız domatesleri kavurun. Et suyunu salıp çekince patatesler ile suyu ekleyin, tuzunu ayarlayın, kapağını kapatıp orta ısıda 20dk pişirin. Zamanı dolunca ocaktan alıp kıyılmış dereotu ile servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Çoban Kebabı tarifi, Çoban Kebabı nasıl hazırlanır, Çoban Kebabı nasıl yapılır, Çoban Kebabı yemek tarifi, Çoban Kebabı yapılışı