Avcı Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg koyun eti
3adet soğan
2adet domates
2adet havuç
3adet patates
½ fincan bezelye
2kaşık margarin
2kaşık sıvıyağ
3bardak su
tuz




HAZIRLANIŞI

Bir tencerede yağları kızdırarak soğan ve etler kavurun, et suyunu salıp çeksin. Domatesleri ekleyip karıştırın.(30dk) Suyunu tuzunu ayarlayıp 1saat kaynamaya bırakın. Zamanı dolunca da diğer sebzeleri ilave edin ve onlar da pişene kadar kısık ateşte kaynatmaya devam edin. Sıcak olarak servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Avcı Kebabı tarifi, Avcı Kebabı nasıl hazırlanır, Avcı Kebabı nasıl yapılır, Avcı Kebabı yemek tarifi, Avcı Kebabı yapılışı