Avcı Kebabı
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg koyun eti 
3adet soğan 
2adet domates 
2adet havuç 
3adet patates 
½ fincan bezelye 
2kaşık margarin 
2kaşık sıvıyağ 
3bardak su 
tuz
HAZIRLANIŞI
Bir tencerede yağları kızdırarak soğan ve etler kavurun, et suyunu salıp çeksin. Domatesleri ekleyip karıştırın.(30dk) Suyunu tuzunu ayarlayıp 1saat kaynamaya bırakın. Zamanı dolunca da diğer sebzeleri ilave edin ve onlar da pişene kadar kısık ateşte kaynatmaya devam edin. Sıcak olarak servise sunun.
					Anahtar Kelimeler: Avcı Kebabı tarifi, Avcı Kebabı nasıl hazırlanır, Avcı Kebabı nasıl yapılır, Avcı Kebabı yemek tarifi, Avcı Kebabı yapılışı