Tas Kebabı
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg koyun eti
3adet soğan
2adet domates
60gr margarin
2,5 bardak su
tuz
HAZIRLANIŞI
Eti kuşbaşı doğrayıp bir tencerede margarin ile beraber kızartın. Kızaran etleri delikli kepçe ile alıp bir tabağa koyun. Tencerede kalan yağda çenttiğiniz soğanı kavurun, rengi dönünce domatesleri ilave edin. Hepsi hallolunca eti tekrar buraya alın. Suyu ekleyin kaynamaya bırakın. Aralarda birkaç kez daha ılık su ekleyebilirsiniz. Tencerenin kapağını kapatarak bu şekil 2saat pişirin.
Anahtar Kelimeler: Tas Kebabı tarifi, Tas Kebabı nasıl hazırlanır, Tas Kebabı nasıl yapılır, Tas Kebabı yemek tarifi, Tas Kebabı yapılışı