Şiş Kebabı
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg koyun eti
1adet soğan
1kaşık zeytinyağı
tuz
kekik
HAZIRLANIŞI
Eti but, kol ya da kürek tarafından alın, derisini yüzüp 2cm kadar parçalara kesin. Soğanı rendeleyip yağ ile birlikte ete bulayın. Baharat serperek bu sosta 2saat bekletin. Zamanı dolunca da etleri aralıklı olarak şişlere dizin. Harsız kömür ateşi üzerinde çevirerek pişirin.
Anahtar Kelimeler: Şiş Kebabı tarifi, Şiş Kebabı nasıl hazırlanır, Şiş Kebabı nasıl yapılır, Şiş Kebabı yemek tarifi, Şiş Kebabı yapılışı