Balıkçı Usulü Palamut

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2adet palamut
½ bardak zeytinyağı
2bardak su
2adet soğan
3adet patates
3adet domates
1adet defne yaprağı
maydanoz
3diş sarımsak
1adet limon
tuz
karabiber




HAZIRLANIŞI

Sebzeleri temizleyip doğrayın ve fırın tepsisine yerleştirin. Kıyılmış maydanoz serpin, defne yaprağını koyun; üstlerine de temizlediğiniz balıkları koyun. Tuz, biber serperek zeytinyağını ve suyu gezdirin. 180derecede 30dk pişirip limon sıkarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Balıkçı Usulü Palamut tarifi, Balıkçı Usulü Palamut nasıl hazırlanır, Balıkçı Usulü Palamut nasıl yapılır, Balıkçı Usulü Palamut yemek tarifi, Balıkçı Usulü Palamut yapılışı