Çeşitli Taze Fasulye

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg fasulye
2adet havuç
1çaybardağı mısır
2adet soğan
1adet çarliston biber
1adet kırmızı dolmalık biber
maydanoz
1çaybardağı zeytinyağı
2adet kesme şeker
tuz




HAZIRLANIŞI

Soğanları piyazlık, havuçları ise kibrit çöpü gibi doğrayın. Fasulyeleri ayıklayıp ince uzun, biberleri de minik minik doğrayın. Mısırı da haşlayıp suyunu süzün. Yağı tencerede kızdırıp soğanı hafif öldürün ve havucu ekleyin. 1-2 karıştırıp biberleri katın. Şekeri, tuzu ve üzerini iki parmak geçecek miktarda su koyun. Bunları kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. Pişen yemeği ocaktan aldığınızda haşlanmış mısırı karıştırın. Çok ince kıyılmış maydanoz serperek soğuk olarak servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Çeşitli Taze Fasulye tarifi, Çeşitli Taze Fasulye nasıl hazırlanır, Çeşitli Taze Fasulye nasıl yapılır, Çeşitli Taze Fasulye yemek tarifi, Çeşitli Taze Fasulye yapılışı