Kamelya Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

3bardak et suyu
3bardak süt
2bardak bezelye
2kaşık un
1fincan sıvıyağ
50gr rendelenmiş kaşar peyniri
kırmızı toz biber
tuz




HAZIRLANIŞI

Bezelye içini haşlayıp suyunu süzün ve robottan geçirin. Bir tencere içinde yağı kızdırıp unu kavurun, rengi dönünce bezelyeyi karıştırın 3dk daha kavurun. Ardından et suyu ile sütü tencereye ekleyin tuzunu ayarlayın kaynamaya başlayınca altını kısıp 10dk daha pişirin. Ocaktan alıp kırmızıbiberi ve rende kaşar peynirini serperek sıcak olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Kamelya Çorbası tarifi, Kamelya Çorbası nasıl hazırlanır, Kamelya Çorbası nasıl yapılır, Kamelya Çorbası yemek tarifi, Kamelya Çorbası yapılışı