Pane Püreli Pirzola

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kuzu pirzolası
100gr margarin
2adet yumurta
1fincan un
1,5bardak galeta tozu
karabiber
tuz




HAZIRLANIŞI

Pirzolaları döverek yassılaştırın, hazır olsunlar. Bir tabağa un, bir tabağa galeta tozu, başka bir tabağa da yumurtaları koyun.(yumurtalar çırpılmış olsun) pirzola etlere tuz biber serpin. Ardından hafif unlayıp yumurtaya batırın ve galeta tozuna bulayarak kızgın margarinin içinde çift taraflı kızartın.

Anahtar Kelimeler: Pane Püreli Pirzola tarifi, Pane Püreli Pirzola nasıl hazırlanır, Pane Püreli Pirzola nasıl yapılır, Pane Püreli Pirzola yemek tarifi, Pane Püreli Pirzola yapılışı