Sahan Pirzolası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg pirzola
2adet domates
200gr arpacık soğanı
50gr margarin
2kaşık sıvıyağ
3bardak su
tuz
kekik




HAZIRLANIŞI

Margarini bir tavada kızdırıp etleri çift taraflı kızartın, kızaranları bir tepsiye dizin. Tavada bütün soğanları sote edin; soğanlar ölünce de kabuksuz doğradığınız domatesleri ilave edin. 5-6dk pişirerek bu karışımı pirzolaların üzerine yayın. Sıvıyağı gezdirin, tuz ve baharatını ayarlayıp suyu katın. En sona kapağını kapatarak kısık ateşte 1,5saat kaynatın.

Anahtar Kelimeler: Sahan Pirzolası tarifi, Sahan Pirzolası nasıl hazırlanır, Sahan Pirzolası nasıl yapılır, Sahan Pirzolası yemek tarifi, Sahan Pirzolası yapılışı