Soğanlı Koyun Yahnisi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg koyun eti
6adet soğan
2adet domates
60gr margarin
3kaşık sıvıyağ
4bardak su
yenibahar
tarçın
tuz




HAZIRLANIŞI

Yağları bir tencerede kızdırın, kemikli parça eti katarak et suyunu salıp çekene kadar pişirin. Soğanları yarım ay doğrayın ve tencereye ilave edin 10dk da böyle kavurun; en sona domatesi, baharatı ve suyunu katıp kapağını kapatın. Kısık ateşte 2saat kaynatın. Etler iyice yumuşadığı vakit sıcak olarak servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Soğanlı Koyun Yahnisi tarifi, Soğanlı Koyun Yahnisi nasıl hazırlanır, Soğanlı Koyun Yahnisi nasıl yapılır, Soğanlı Koyun Yahnisi yemek tarifi, Soğanlı Koyun Yahnisi yapılışı