Pirinç Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4bardak et suyu
1çaybardağı pirinç
2kaşık un
1kaşık salça
2kaşık margarin
maydanoz
tuz
karabiber




HAZIRLANIŞI

Et suyunu bir tencerede hazırlayarak içine salça karıştırın. Pirinci ilave edin, kısık ateşte pişirin. Margarini bir tavada eritin, unu kavurun. Rengi dönünce de pişen çorbanın suyundan 1kepçe karıştırın. Bunu da çorbaya geri dökün. İyice karıştırın ki topak olmasın. En sona tuz ve baharatını ayarlayıp kıyılmış maydanoz serperek servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Pirinç Çorbası tarifi, Pirinç Çorbası nasıl hazırlanır, Pirinç Çorbası nasıl yapılır, Pirinç Çorbası yemek tarifi, Pirinç Çorbası yapılışı