Tencerede Domatesli Ördek

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

3adet ördek palazı
3adet domates
80gr margarin
3demet maydanoz
1fincan su
tuz




HAZIRLANIŞI

Ördekleri temizleyip içlerine birer demet maydanoz doldurun. Bunları yağda çevirerek kızartın. Domatesleri kabuklarını soyup doğrayın ve kızaran ördeklerin üzerine dökün. Tencerenin kapağını kapatarak kısık ateşte 30dk pişirin. Ardından tuzunu ayarlayıp suyu katın 5dk daha pişirerek salçasıyla servis edin.

Anahtar Kelimeler: Tencerede Domatesli Ördek tarifi, Tencerede Domatesli Ördek nasıl hazırlanır, Tencerede Domatesli Ördek nasıl yapılır, Tencerede Domatesli Ördek yemek tarifi, Tencerede Domatesli Ördek yapılışı